Bob the Robot: Brändistrategian harjoittelija

This job requires Finnish.

Valjasta analyyttinen ajattelusi korkeimman tason brändistrategisten haasteiden ratkaisemiseen –  Bob the Robot hakee riveihinsä tulevaisuuden brändistrategia. 

Bob the Robot on yksi Pohjoismaiden luovimmista ja palkituimmista mainostoimistoista ja meillä työskentelee noin 70 nälkäistä, uteliasta, pelotonta ja luovaa ihmistä, jotka pyrkivät päivittäin osoittamaan maailmalle, että luovuus on suurin yksittäinen liiketoiminnan menestystekijä. 

Bob the Robotin strategiatiimin tehtävänä on löytää ymmärrykseen, analyysiin ja objektiivisiin syy-seuraussuhteisiin perustuva tapa ratkaista yritysten liiketoimintahaasteet. Etsimme nyt strategiatiimiimme planner-harjoittelijaa, joka on laaja-alaisesti kiinnostunut ympäröivän maailman muutoksesta, erilaisista kulttuureista, vallitsevista trendeistä, tarinankerronnasta – ja ennen kaikkea yritysten liiketoiminnan strategisten haasteiden ratkaisemisesta mielikuviin vaikuttamisen avulla.  

Harjoittelun kesto on sopimuksen mukaan 5-6 kk ja harjoittelu on palkallinen. Toivomme saavamme sinut mukaan joukkoomme viimeistään helmikuussa 2022. Lähetä meille hakemuksesi nettisivuillamme olevan lomakkeen kautta viimeistään 30.11.2021. 

Hakemuslomakkeen sekä lisätietoa harjoittelusta löydät nettisivuiltamme