Business / Data analyytikko

Haku alkaa 30. elokuuta 2022 ja päättyy 16. syyskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Kamux Oyj on Euroopan kolmanneksi suurin käytettyjen autojen sekä niihin liittyvien palveluiden myyntiin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 77 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa ja on myynyt perustamisensa jälkeen yli 400 000 käytettyä autoa, joista 68 429 autoa vuonna 2021. Kamuxin liikevaihto nousi 937,4 miljoonaan euroon vuonna 2021. Kamuxin palveluksessa oli kokoaikaisiksi työntekijöiksi muutettuna keskimäärin 848 henkilöä vuonna 2021. Kamuxin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

Business / data-analyytikko

Kehitämme edelleen tiedolla johtamista ja etsimme business / data-analyytikkoa kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen Kamuxin Data & Analytics -tiimiin.

Analyytikon tärkeimmät vastuualueet ovat analyysimateriaalin tuottaminen, tilastollisten johtopäätösten teko ja toimenpide-ehdotusten luominen viikoittaisessa osto- ja valikoimanhallintaprosessissa.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat:

– ostojohtajan ja Suomen, Ruotsin ja Saksan osto-organisaatioiden päätöksenteon tukeminen dataan ja tilastoihin perustuvalla analyysillä

– uusien vähittäiskaupan tiedolla johtamisen menetelmien kehittäminen, esimerkiksi hinnoitteluun, valikoiman määrittelyyn ja tehokkuuden mittaamiseen

– raportoinnin vaatimuksien määrittely ja toteuttaminen uusilla teknologioilla

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kokemaan ja näkemään läpileikkauksen koko konsernin toimintaan: sinulla on mahdollisuus vaikuttaa käytännön liiketoimintaan ja päätöksentekoon! Tässä työtehtävässä raportoit suoraan konsernin ostojohtajalle. Pääset osaksi osaavaa ja motivoitunutta data- ja analytiikkatiimiä ja sen monipuolisia kehityshankkeita.

Moderni toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa Sellon läheisyydessä ja voit työskennellä joustavasti myös etänä.

Mitä Kamux voi tarjota sinulle?

– Kasvavan konsernin mahdollisuudet itsesi kehittämiseen, osaavien kollegoiden tuen sekä loistavat etenemismahdollisuudet.

– Ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä Euroopan voimakkaimmin kehittyvän autokaupan liiketoimintaa aitiopaikalta.

– Viihtyisän, reilun ja mutkattoman työilmapiirin, jossa jokainen uskaltaa olla oma itsensä.

– Erilaisia työhyvinvointia tukevia etuja. 

Mitä vastavuoroisesti toivomme sinulta?

– Maisterin tutkintoa kauppatieteistä, tuotantotaloudesta, tai vastaavasta (tai tutkinto loppusuoralla ja valmistumisaika tiedossa).

– Analyyttisyyttä, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta.

– Tilastotieteen perustason ymmärrystä ja hyviä Excel taitoja.

– Tietovarastojen ymmärrystä ja kiinnostusta oppia lisää.

– Yrityksen liiketoiminnan perustason ymmärrystä.

– Suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa (saksan ja/tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi)

Lisäksi toivomme, että olet kiinnostunut ohjelmoinnista ja sen opettelemisesta (esimerkiksi SQL, Python ja R kielet) ja haluat tuottaa tehokasta raportointia esimerkiksi Power BI:n avulla.

Paikka sopii erinomaisesti juuri valmistumassa olevalle tai jo valmistuneelle opiskelijalle, joka on kiinnostunut nykyaikaisesta tiedolla johtamisesta, tilastollisesta analyysistä ja raportoinnin kehittämisestä vähittäiskaupan liiketoiminnan tukemiseksi. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävän kuukausipalkka sijoittuu noin 3500-3800€ haarukkaan ja tarkentuu jatkokeskusteluissa kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.9.2022 alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien ehdokkaiden hakiessa, joten paikka saatetaan täyttää ennen hakuajan päättymistä. Rekrytointiprosessimme sisältää hakemusten esikarsinnan, puhelin/videohaastattelun ja henkilökohtaisen haastattelun. Rekrytointiprosessimme aikana pääset tutustumaan myös tuleviin kollegoihin. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään viikolla 43.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Data Analytics Mikko Niemenmaa sähköpostitse mikko.niemenmaa(at)kamux.fi tai puhelimitse 040 578 7623 aikoina 5.9.2022 kello 10-12 ja 14-16 tai 12.9.2022 kello 10-12 ja 14-16.

Apply here!