Lujatalo Internship – Business Intelligence (and Analytics)

? Intern, Business Intelligence (and analytics)
? Lujatalo – Leppävaara
? Internship
Apply here by 31.3.2023
? tuija.schmidt@luja.fi / 044 585 2541
?? This role requires Finnish language skills

Haemme sinua,

INTERN, BUSINESS INTELLIGENCE (AND ANALYTICS)

Rakentamisen johtaminen on nykyään tiedolla johtamista entisen nokkavainun sijaan. Tämä edellyttää eri järjestelmistä kerätyn datan yhdistämistä, analysointia ja visualisointia. Tiedolla johtamisen työkaluna käytämme PowerBI:tä, joka luo meille alustan koko yrityksen johtamiselle projektien tilannekuvasta strategian tavoitteiden saavuttamisen seurantaan.

Etsimme nyt harjoittelijaa tiedolla johtamisen tiimiin, jossa yhdistyvät talous, ICT ja liiketoiminnan kehitys. Tiimimme tehtävänä on tuoda data muista järjestelmistä PowerBI:hin saataville, tunnistaa liiketoiminnan ja johdon BI-tarpeita sekä vastata raporttien tai näkymien luomisesta ja ylläpidosta. Tiimimme on todellinen näköalapaikka yrityksen johtamiseen, strategian jalkauttamiseen ja operatiiviseen tekemiseen.

Työssäsi pääset osallistumaan PowerBI-raportoinnin kehittämiseen ja ylläpitoon sekä liiketoimintatiedon analysointiin erityisesti yrityksen sisäisen ja ulkoisen laskennan osa-alueilla. Tehtävässä tarvitset hyvää Excel-osaamista ja talousymmärrystä. Katsomme eduksi myös business intelligence –työkalujen perusosaamisen sekä ymmärryksen tietovarastoinnista ja data-arkkitehtuurista. Työtehtävään on mahdollista yhdistää opinnäytetyö.

Tehtävässä menestyt, jos olet oppimishaluinen, omaat päämäärätietoisen työskentelytavan ja uskallat ennen kaikkea olla oma itsesi. Tehtävänkuvaasi voidaan räätälöidä vahvuuksiesi ympärille ja työnteon paikka sopia tarpeidesi mukaan – pääkonttorimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Toivomme sinulta vähintään 1-2 päivän työpanosta viikossa. Myös kesätyö kesälle 2023 on mahdollinen.

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Tarjoamme sinulle kehittymistäsi tukevan toimintaympäristön sekä vahvan yhdessä tekemisen meiningin. Hae tehtävää viimeistään perjantaina 31.3.2023 käyttämämme TalentAdore rekrytointijärjestelmän kautta.

Kiinnostuitko tarjoamastamme mahdollisuudesta, mutta kaipaat vielä lisätietoja? Kysymyksiisi vastaa kehitysjohtaja Tuija Schmidt, puh. 044 585 2541 / tuija.schmidt@luja.fi