Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy: Tilastoinnin ja yritysasiakaspalvelun osaaja

Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Valmistunut
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan syys-lokakuussa
Sijainti: Tynnyrintekijänkatu 1 C, 00580 Helsinki
Haku-DL: 20.9.2020

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Yrityksille tuotamme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja pakkausten tuottajavastuun toteutukseen. Kuluttajille tarjoamme Rinki-ekopisteverkoston pakkausten keräykseen, järjestämme myös lasipakkausjätteen kierrätyksen.

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy etsii nyt joukkoonsa kiertotaloudesta kiinnostunutta moniosaajaa. Tässä roolissa tehtäväkenttääsi tulee kuulumaan raportoinnin ja tilastoinnin tehtäviä sekä yritysasiakkaiden neuvontaa ja kouluttamista. Raportoinnin ja tilastoinnin saralla työnkuvaasi kuuluu tilastojen tuottaminen, yritysten raportoimien pakkaustietojen auditointi sekä kehitystyö, jonka tavoitteena on, että kerätty tieto muuttuu hyödynnettäviksi raporteiksi.  Yritysasiakaspalvelun tiimoilta teet eri kanavissa asiakasneuvontaa, joka liittyy pakkausten tuottajavastuuseen ja pakkaustietojen raportointiin.  Tehtävässäsi seuraat myös vastuualueesi lainsäädäntöä ja kehityshankkeita.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva maisterin tai diplomi-insinöörin tutkinto ja valmiuksia tehdä raportointia ja datan analysointia. Sinun ei tarvitse olla data-analytiikan spesialisti, vaan riittää, että osaat käyttää hyvin Exceliä ja olet valmis oppimaan uutta. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta myös reipasta asennetta, palveluhenkisyyttä, itsenäistä työotetta ja valmiutta toimia monenlaisten sidosryhmien kanssa. Pienessä organisaatiossa ei ole kiveen hakattuja rooleja, joten toivomme myös, että olet joustava ja tartut toimeen siellä, missä apua tarvitaan. Näemme eduksi aikaisemman tuntemuksen pakkaus- tai jätealalta.  

Hakijalta odotetaan:
– Soveltuvaa maisterin tai diplomi-insinöörin tutkintoa, esim. kauppatieteet, ympäristö- ja luonnonvaraekonomia tai tilastotiede
– Hyvää Excel-osaamista ja valmiuksia analysoida dataa
– Kykyä ja halua toimia asiakasrajapinnassa palvelu- ja koulutustilanteissa  
– Joustavaa ja palveluhenkistä asennetta
– Valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn
– Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa  

Lisäksi eduksi katsotaan:
– Pakkaus- ja jätealan tuntemus

Tarjoamme sinulle: 
– Merkityksellisen toimenkuvan vastuullisuus- ja ympäristöasioiden parissa
– Monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset toimimaan erilaisten sidosryhmien kanssa
– Kompaktin kokoisen ja kehittyvän organisaation sekä mukavat työkaverit
– Viihtyisät toimitilat Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella    

Mikäli tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.9. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/suomen-pakkauskierratys-rinki-oy-tilastoinnin-ja-yritysasiakaspalvelun-osaaja-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloitusajankohdan tehtävässä.  

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: www.rinkiin.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).  

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n palvelukseen.