eCraft Business Insight -excursion

eCraft Business Insight is hosting an excursion exclusively for students of Aalto ISM. The event is held in Finnish.

eCraft Business Insight on tiedolla johtamisen asiantuntija. Missiomme on auttaa asiakkaitamme johtamisen, analytiikan ja tekoälyn sekä liiketoiminnan ennustamisen ja ohjaamisen ratkaisuissa.

Tervetuloa eCraft Business Insight -excursiolle!

(Linkki Facebook-tapahtumaan)

Tule mukaan tutustumaan tiedolla johtamisen ja analytiikan arkeen sekä Business Insight -konsultin uraan. Kutsumme kaikki maisterivaiheen Aalto ISM -opiskelijat toimistollemme to 17.10. klo 18.

Illan aikana toimitusjohtajamme Jari Laakkonen esittelee tiedolla johtamista ja mitä se on bisneksenä. Tämän jälkeen pääset testaamaan taitojasi ja tutustumaan BI-konsultin arkeen mielenkiintoisessa Qlik-workshopissa yhdessä eCraftin konsulttien kanssa.

Tervetuloa viihtymään ja verkostoitumaan rennossa porukassa! Emme ole unohtaneet myöskään ruoka- ja juomatarjoilua. Ilmoittaudu mukaan!
Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Säterinportissa, osoitteessa Linnoitustie 6 B, Espoo.

Mitä: eCraft Business Insight -excu
Milloin: to 17.10.2019 klo 18
Missä: Säterinportti / Linnoitustie 6B, Espoo (http://saterinportti.fi/#sijainti)
Miksi: Tiedolla johtamisen konsultointi urana, verkostoituminen

Ilmoittaudu tapahtumaan ma 14.10 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEqQn3ABVqbAzqCv2vbfDI-LeptakDxGTCWUgiKDt3DR2LXA/viewform?usp=sf_link

#BusinessInsight#rakkaudestalajiin